Ubistvo dva psa u Nikšiću – Pozdravljamo efikasnost policije, ODT pozivamo da ne prihvati sporazumno priznanje krivice - NVO Kuća Životinja
16312
post-template-default,single,single-post,postid-16312,single-format-standard,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
 

Ubistvo dva psa u Nikšiću – Pozdravljamo efikasnost policije, ODT pozivamo da ne prihvati sporazumno priznanje krivice

Ubistvo dva psa u Nikšiću – Pozdravljamo efikasnost policije, ODT pozivamo da ne prihvati sporazumno priznanje krivice

Nevladina organizacija “Kuća životinja” sa sjedištem u Spužu, opština Danilovgrad osuđuje svirepo ubistvo dva bezdomna psa u Nikšiću i pozdravlja brzu i efikasnu reakciju policijskih službenika Centra bezbjednosti Nikšić.

Uprava policije je pokazala da i u vanrednim okolnostima i pri postojanju drugih prioriteta dosljedno sprovodi zakon i uspješno otkriva izvršioce krivičnih djela.

Građanin M.R. (62) iz Nikšića je priznao da je smišljeno namamio u svoje dvorište dva psa sa ulice i svirepo ih ubio sjekirom, jer su mu navodno smetali.

Pozivamo Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću da zbog interesa javnosti i dosadašnjih rezultata Vlade Crne Gore i društva u cjelini u zaštiti životinja ne inicira niti prihvati sa ovim licem sporazumno priznanje krivice.

NVO Kuća životinja
Daliborka Rešetar, direktorka
067725555