STERILIZACIJA JE OD KLJUČNOG ZNAČAJA , KAKO BI SMANJILI BROJ NEŽELJENIH ŠTENACA !!! - NVO Kuća Životinja
17403
post-template-default,single,single-post,postid-17403,single-format-standard,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
 

STERILIZACIJA JE OD KLJUČNOG ZNAČAJA , KAKO BI SMANJILI BROJ NEŽELJENIH ŠTENACA !!!

STERILIZACIJA JE OD KLJUČNOG ZNAČAJA , KAKO BI SMANJILI BROJ NEŽELJENIH ŠTENACA !!!

Zahvaljujući Sos Street Dog Project Montenegro danas smo sterilisali Lusi, Drugaricu, Limu i Djinu, a kastrirali Barona .

Takodje je ista ekipa danas čipovana i primili su vakcinu protiv bjesnila, zahvaljujući donaciji Andrijane i Kristine Nikolić u iznosu od 40e.

📌 Lusi od malena boravi u našem sloništu i sada je spremna za novi dom🏡 Stara je oko 8 mjeseci, biće manjeg rasta do 10kg.

📌Drugarica je prava srećnica, jer ima ljude koji brinu o njoj i ulica je sada za nju prošlost!

📌Limu je volonter Mirko Miranović pronašao na ulici i brine o njoj do pronalaska doma. Lima je preležala parvovirozu i volonter je sam finansirao liječenje, a sada je red da mu zajedničkim snagama pomognemo u pronalasku doma za ovu ljepoticu.

📌 Djina od rodjenja boravi u našem skloništu i strpljivo čeka na svoj dom🏡 Djina je stara 8 mjeseci, izuzetno pametna i prava dobrica♥️

📌

Baron takodje boravi u našem skloništu i nadamo se ubrzo novom domu 🏡

Neizmjerno hvala donatorima na podršci ♥️

@sosstreetdogprojectmontenegro

Andrijana Nikolić Kristina Nikolic