O nama - NVO Kuća Životinja
16138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16138,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
 

O nama

O Nama

a

NVO KUĆA ŽIVOTINJA osnovana je entuzijazmom kojim se vole životinje. Iako smo prepoznati kroz pansion Čuvanje kućnih ljubimaca, mi smo u našem prostoru zbrinjavali napuštene pse, a neke od zbrinutih smo i udomili. Uglavnom smo pse udomljavali u provjerene ruke, a one koje niko nije htio ili se za njih još nije našao adekvatan vlasnik, zaustavili smo u pansionu kod nas do bolje prilike. U rubrici Bezdomni psi za udomljavanje možete pročitati o psima koji se udomljavaju, a u rubrici Psi koje smo udomili upoznaćete se sa pričama o psima koje smo mi udomili kod nas i koji će svoj pseći vijek provesti s nama.

Naša primarna djelatnost je čuvanje pasa koji kod nas imaju pun pansion, boravak u kući, ljetnji bazen, travnate površine za igru, šetnje po želji vlasnika, kao i potpunu brigu 24 sata dnevno uz uslove koji su do sada ocijenjeni kao odlični.