SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - NVO Kuća Životinja
17135
post-template-default,single,single-post,postid-17135,single-format-standard,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Protekla godina je bila teška za sve nas, ali ipak se možemo pohvaliti da smo imali 32 udomljena psa, što smatramo velikim uspjehom. U našem skloništu smo zbrinuli veći broj štenaca, kao i odraslih pasa i iste udomljavali kroz akcije udomljavanja, u saradnji sa Delta City Podgorica. Kako su nam kapaciteti ograničeni, trenutno u kućnim uslovima podižemo ostavljene, tek rođene štence  ali… Novu godinu zapocinjemo radosnim vijestima ?

Naime na konkursu- koji se tiče zaštite dobrobiti životinja, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove je za naše sklonište Nvu Kuća životinja” projektom odobrila sredstva u iznosu od 15.975.95 e.

Projektne aktivnosti će biti realizovane u narednih 6 mjeseci, a jedna od projektnih aktivnosti je izgradnja posebnog dijela za ostavljene štence. Već smo počeli sa sterilizacijama/ kastracijama pasa iz Opštine Danilovgrad i istrajaćemo u tome kako bi smanjili broj neželjenih štenaca!
Imamo Vaše povjerenje zbog same transparentnosti, kao i ljubavi sa kojom se rukovodimo i pomažemo bezdomnim psima. Sve aktivnosti ćete pratiti na društvenim mrežama i slobodni ste da dođete i prošetate naše štićenike i na taj način možda doprinesete udomljenju starijih pasa, koji duže vrijeme borave u našem skloništu

Ukoliko želite udomite preslatke štence koji borave kod nas, možete nas kontaktirati na broj 067-725-555

Srdačno,

Nvu “Kuća životinja”