#udominekupuj - NVO Kuća Životinja
16799
post-template-default,single,single-post,postid-16799,single-format-standard,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
 

#udominekupuj

#udominekupuj

U blizini Meduna, porodica iz Podgorice je bila sa djecom u šetnji. Naišli su na psa koji je nepomično stajao ispod jednog drveta. Kod sebe nisu imali puno hrane, ali su mu dali sve što su imali. Posle par sati, u povratku kući, zatekli su psa na istom mjestu. Stigli su kući, razmišljali o psu i odmah se spremili da mu odnesu da jede. Naravno pas je bio na istom mjestu i halapljivo pojeo svu hranu, malo je reći da je bio pregladan…Treći dan za redom oni redovno odnose hranu psu i nalaze ga na istom mjestu, ispod drveta. Danas su zatekli čovjeka, koji mu isto donosi hranu i koji tvrdi da je pas već mjesec dana na istom mjestu i nigdje ne mrda od tog drveta.
UBIJEĐENI SMO DA JE OSTAVLJEN OD STRANE VLASNIKA I JADNIK MJESEC DANA ČEKA… MISLI DA SU LJUDI VJERNI KAO PSI, ALI NE ZNA DA JE PREPUŠTEN SAM SEBI.

Ovaj ljepotan je star oko godinu dana, pored svega što ga je snašlo veseo je i mazan.
Molimo Vas za pomoć, da nađemo dom ovom ljepotanu i vratimo mu vjeru u ljude ?
JelenaGoran Sljukic, hvala Vam što brinete o ovom ljepotanu, makar nije gladan ?
@sisanje_i_njega_pasa