Pas koji je povrijeđen u Spužu odlično se oporavlja, zahvaljujući Vama koji ste pomogli i donirali novac za operaciju? - NVO Kuća Životinja
16465
post-template-default,single,single-post,postid-16465,single-format-link,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-
 

Pas koji je povrijeđen u Spužu odlično se oporavlja, zahvaljujući Vama koji ste pomogli i donirali novac za operaciju?

Po pozivu da je pas povrijeđen u Spužu 23. 04.20god.odmah smo došli na lice mjesta i zatekli ženku starosti ne više od 9 mjeseci i odveli je kod veterinara. Konstatovana je povreda noge, problem sa očnim kapcima i odmah smo je tretirali nexgard zaštitom jer je imala veliki broj krpelja na sebi. 

30.04.20.god. završena je operacija noge naše drage Bele, koja nam je za kratak period prirasla srcu? Zahvaljujući dr. Mediću naša Bela će ubrzo da trčkara sa drugarima, ali nam slijedi period oporavka i to ćemo lako prevazići. Još jednom hvala svima koji su pomogli ?

 • IGOR LUKŠIĆ- 100e
  ЖАННА КАГАНОВСКАЯ – 50е
  ANĐELA PEROVIĆ – 50e
  OLIVERA SLAVNIĆ – 30e
  TIJANA JOVANČIĆ 30e
  MILICA DEDIĆ 30e
  DIJANA PREMOVIĆ 30e
  ALEKSANDRA OSTOJIĆ 20e

Hvala našoj dragoj Andrijani Nikolić koja nas je vozila u Meljine i puno nam pomogla ? Takođe hvala NVO “SPAS”, Adelhaida Brković Redzović, Tatjana Krkeljić i Tamara Tomić koji su se javili da pomognu, ali smo skupili novac, pa nije bilo potrebe za daljom uplatom. Operacija oka i sterilizacija je koštala 138,75e u Medicus Vet ambulanti , a operacija noge kod dr. Medića 140e.